Elérhetőségek

9174 Dunaszeg,
Fő utca 26.

Telefon: 06-70/88-22-189
E-mail küldése

Üdvözlöm!

 
Szabó Péter vagyok.
 
1987. augusztus 16.
Ekkor álltam először zenészként hangszer mögé. Akkor egy kisbúcsúban kezdtünk, amik azóta már nincsenek...
A billentyűs alaptudást 4 év klasszikus zongoratanulás alatt szereztem meg, néhány évig kis falumban kántorkodtam is, közben (és azóta is) autodidakta módon tanulok.

Annak idején a „TÚRÓ” zenekarral kezdtem a szakmát, két gyerekkori igaz Baráttal alapítottuk a "céget": Csala László (dob) és Cseh József (szaxofon) alkottuk a triót. A Barátság szerencsére máig megmaradt, 5 évente a kerek évfordulónk tiszteletére muzsikálunk is egyet, legutóbb 2017 augusztus 12-én, a 30 éves évfordulónkon léptünk fel. Hagyományaink szerint egy jótékonységi bált tartottunk, amelynek teljes bevételét - mint mindig -, akkor is egy rászoluló, beteg dunaszegi gyermeknek és családjának ajánlottunk fel.

(A zenekar a fotón látható, alapításáról bővebben a SZTORIK oldalon lehet olvasni.)

12 évig játszottunk rendszeresen, több száz buliban, lakodalomban, rendezvényen szórakoztattuk a Nagyérdeműt, aztán a rendszeres zenekari fellépések megszűntek.

 

Ma már szólóban dolgozom.

Vállalom lakodalmak, céges rendezvények, osztálytalálkozók, baráti, családi összejövetelek zenei szolgáltatását, Magyarország egész területén. A változó igényekhez igazodva már nem csak előzenével, hanem DJ szolgáltatással is rendelkezésre állok, igény szerint.

Napjainkban elengedhetetlen a megfelelő minőségű hangtechnika. Az általam használt márkák:

  

Évente 40-50 lakodalomban, céges, és családi rendezvényen dolgozom.

Repertoárom a 60-as 70-es évek örökzöldjeitől, a 80-as 90-es évek slágerein át, az igazi lakodalmason keresztül, egészen napjaink slágereiig terjed. Ezek egy részét élőben játszom, aki disco-blokkot is beleszőne a buliba, DJ-szettekkel ez is megoldható.

Nem előre összeállított műsorrend szerint dolgozom, mindig a Vendégek életkorától, kedvétől, tánchoz való viszonyától, és persze a rendezvény jellegétől függ a játszott zenék sorrendje, és stílusa. Legyen szó lassú, romantikus háttérzenéről, pergő rock' and roll'-ról (nekem ez a kedvencem), tüzes lakodalmasról, vagy romantikus, összebújósról, mindig igyekszem meghozni mindenki hangulatát, és felejthetetlenné tenni a bulit, a lakodalmat.  

Kérem, hallgasson bele saját zenéimbe:

 
 
Kéréseket is szívesen teljesítek, persze, amennyiben ismerem a kért dalt, helyi próbálkozásokba nem bocsátkozom. Sztárvendég esetén természetesen segítek a hangosítás megoldásában, de a mikrofonomat és a szintetizátoromat nem adom át másnak rögtönzött fellépésre...

A buli végét mindig az ifú párral, a megrendelővel egyeztetem: addig tart a buli, míg közösen értelmét látjuk.

 

 

 

Az eddig eltelt, több, mint 30 évben sikerült minden rendezvényt úgy befejeznem, hogy a Vendégek és a szervezők elégedetten engedtek utamra.

Bízom abban, hogy amennyiben engem választ, Ön is örömmel a szívében fog rám gondolni a megtartott rendezvény után.

 

Üdvözlettel kívánok jó egészséget, keressen bizalommal:

 

  

 

 

 
Szabó Péter szórakoztató zenész & DJ. - Magyar