Üdvözlöm!

Szabó Péter vagyok.
 

1987. augusztus 16.

Ekkor álltam először zenészként hangszer mögé.

 

Annak idején a „TÚRÓ” zenekarral kezdtem a szakmát, két gyerekkori igaz Baráttal alapítottuk a "céget": Csala László (dob) és Cseh József (szaxofon) alkottuk a triót. A Barátság szerencsére máig megmaradt, 5 évente a kerek évfordulónk tiszteletére muzsikálunk is egyet, legutóbb 2017 augusztus 12-én, a 30 éves évfordulónkon léptünk fel.

Ma már szólóban dolgozom.

2022-től már nem vállalom lakodalmak, céges bulirendezvények, bálok, búcsúk zenei szolgáltatását. Kizárólag baráti, családi ebédek, vacsorák, borkóstolók alkalmával szolgáltatok háttérzenét, elsősorban éttermekben, fix napokon és helyeken, de ahogy időm engedi, privát helyszíneken is. Örökzöld külföldi és magyar klasszikusok szerepelnek a repertoáromban a "Hamvadó cigarettavég"-től kezdve a "Dream A Little Dream of Me" örökbecsün keresztül az "Egy kis édes félhomályban" kezdetű dalig, főleg swinges,  és enyhén - könnyen fogyaszthatóan - jazzes hangzásvilágal, az ehhez a stílushoz elengedhetetlenül szükséges akusztikus hangszerkíséretekkel. Persze nem hiányoznak a régi magyar kuplék, sanzonok és még régebbi film betétdalok sem, sőt, emellett napjaink slágerei közül is van héhány, amelynek szolid, hallgatható verzióit is előadom. (A "Háttérzenék" menüpontban hallgathat bele ezekbe a dalokba, folyamatosan töltöm fel őket.)

 

Az általam használt technika:

 

   Általam használt márkák

 

 

 

 

 

 

 

Kéréseket is szívesen teljesítek, persze, amennyiben ismerem a kért dalt, helyi próbálkozásokba nem bocsátkozom.

 

 

Az eddig eltelt,közel 35 évben sikerült a rám bízott rendezvényeket úgy befejeznem, hogy a Vendégek és a szervezők elégedetten engedtek utamra.

Bízom abban, hogy amennyiben engem választ, Ön is örömmel a szívében fog rám gondolni az együtt eltöltött idő után.

 

Üdvözlettel kívánok jó egészséget, keressen bizalommal:

 

  

 

 

 
Szabó Péter szórakoztató zenész & DJ. - Magyar