Üdvözlöm!

 
Szabó Péter vagyok.
 

1987. augusztus 16.

Ekkor álltam először zenészként hangszer mögé.

 

Annak idején a „TÚRÓ” zenekarral kezdtem a szakmát, két gyerekkori igaz Baráttal alapítottuk a "céget": Csala László (dob) és Cseh József (szaxofon) alkottuk a triót. A Barátság szerencsére máig megmaradt, 5 évente a kerek évfordulónk tiszteletére muzsikálunk is egyet, legutóbb 2017 augusztus 12-én, a 30 éves évfordulónkon léptünk fel.

 

 

Ma már szólóban dolgozom.

Vállalom lakodalmak, céges rendezvények, osztálytalálkozók, baráti, családi összejövetelek zenei szolgáltatását, Magyarország egész területén. A változó igényekhez igazodva már nem csak előzenével, hanem party-DJ szolgáltatással is rendelkezésre állok, igény szerint.

 

Az általam használt márkák:

   Általam használt márkák

 

 

 

 

 

 

 

 

Évente 50-60 lakodalomban, céges, és családi rendezvényen dolgozom.

Repertoárom a 60-as 70-es évek örökzöldjeitől, a 80-as 90-es évek slágerein át, az igazi lakodalmason keresztül, egészen napjaink slágereiig terjed. Ezek egy részét élőben játszom, aki disco-blokkot is beleszőne a buliba, DJ-szettekkel ez is megoldható.

Kéréseket is szívesen teljesítek, persze, amennyiben ismerem a kért dalt, helyi próbálkozásokba nem bocsátkozom.

 

 

Az eddig eltelt, több, mint 30 évben sikerült a rám bízott rendezvényekett úgy befejeznem, hogy a Vendégek és a szervezők elégedetten engedtek utamra.

Bízom abban, hogy amennyiben engem választ, Ön is örömmel a szívében fog rám gondolni a megtartott rendezvény után.

 

Üdvözlettel kívánok jó egészséget, keressen bizalommal:

 

  

 

 

 
Szabó Péter szórakoztató zenész & DJ. - Magyar